FISPARS OY
MOMS / VAT nummer i Finland: FI25735142 Organisationsnummer i Sverige: 502081-3746
Kontaktdetaljer

Försäljning
Martin
Mobil: 073-6597879
Telefon: +46 73 6597879
E-post: martin@fispars.se

Kundservice
E-post: info@fispars.se
Hemsida: www.fispars.se


Öppet tider
Vardagar 09.00-18.00


Huvudkontor i Finland
Kundservice
Telefon: +358 400 267786
E-post: myynti@fispars.fi
Hemsida: www.fispars.fi


Besöksadress i Finland
Koskenmäenpolku 1
04300 Tuusula
Finland

Bisnode Finland Oy har den 8.1.2018 beviljat Fispars Oy den högsta AAA kreditvärdigheten. Endast 3.5 % av finska företag när den högsta AAA kreditvärdigheten.

Kaminer för badtunnor

Teknisk information

Material – marinaluminium

Extern kamin 35kW

Höjd: 68 cm
Längd: 71 cm
Bredd: 41 cm

Extern kamin 27kW

Höjd: 67 cm
Längd: 55 cm
Bredd: 35 cm

I paketet ingår:

Skorstenens nedre del 1 meter, Ø110 mm
Skorstenens övre del 1 meter, Ø 110 mm, inkluderar regnskydd
Bussningar till badtunnan, Ø 75 mm
Gummislangar
Åtdragningsband för slangar
Förbränningsgaller i kaminen

TypVikt, kg EffektPris
Extern kamin29 kg 27 kW
8651 kr
5765 kr
Extern kamin33 kg 35 kW
9806 kr
7340 kr
Intern kamin27 kg 31 kW
6918,5 kr
4190 kr

Insänkt intern kamin

Höjd: 80 cm
Längd: 65 cm
Bredd: 35 cm

I paketet ingår:

Skorstenens nedre del 32 cm, Ø110 mm
fastsvetsat till förbränningskammaren
Skorstenens mellersta del 1 meter, Ø110 mm
Skorstenens översta del 1 meter, Ø 110 mm, inkluderar regnskydd
Monteringstillbehör ingår i paketet

Kaminer värmer effektivt upp badtunnan

Du kan njuta av badstunder med den rätta temperaturen, när du förser badtunnan med en kamin av bra kvalitet. Kaminen maximerar njutningen, då kaminen värmer upp badtunnan till rätt temperatur. Det lönar sig att välja noggrant kaminen, då kaminen är en väsentlig del av den njutning som badtunnan ger. Säkerhet är mycket viktigt vid val av kamin. Du kan vara säker när väljer en av våra kaminer, det är garanterat kvalitetsvaror. En annan viktig dimension är energieffektiviteten – du vill ju inte att dina pengar går upp i luft!
Fispars använder i regel nedsänkta kaminer eller externa kaminer i våra badtunnemodeller. Om du väljer en insänkt kamin använder du minst med energi och värmer vattnet mest effektivt, då kaminens hela utsida är i beröring med vattnet. Externa kaminer är mycket effektiva, praktiska och användbara lösningar – du bestämmer vilka är dina behov, och hos Fispars hittar du de bästa lösningarna! Välj nu en integrerad eller insänkt kamin som är av hög kvalitet och effektiv. Vi levererar den snabbt och effektivt till dig. När du köper kaminen av Fispars, kan du njuta fullt av avkoppling med din familj eller tillsammans med dina vänner.

Kaminer – en inbyggd kamin är det mest energieffektiva alternativet

En badtunna behöver en kamin som sällskap för att du ska kunna njuta av varma bad och av den avkoppling som dessa stunder ger dig, oberoende av hurudant vädret är. Man delar upp kaminerna i två olika, interna och externa. En intern insänkt kamin installeras i badtunnan och den värmer upp supereffektivt badvattnet, då den är i direkt berörelse med vattnet. Fispars kaminer är tillverkade av de bästa råmaterial, som till exempel marinaluminium eller rostfritt stål, samt att de är säkra och av hög kvalitet. Denna typ av kamin är ett billigare alternativ än till en extern kamin. Det lönar sig att välja en intern kamin och priset spelar en stor roll, du får ändå ett effektivt och energisparande alternativ. Alla Fispars kaminer är färdigt sammansatta, så installeringen till en badtunna går enkelt och smidigt. En 2 meters skorsten med regnskydd och kaminens installationsmaterial som rör och slangar är inkluderade i paketet. Dina drömmars badtunna och kamin hittar enkelt sin plats på din gård och du kan snart njuta av varma bad tillsammans med vänner eller familj nästan direkt efter leveransen. Lita på Fispars, du hittar den rätta kaminen ifrån vårt sortiment. När du investerar i kvalitet och energieffektivitet är inköpet av en bra kamin en god investering även efter flera år.
Kom och köp hos Fispars, tag kontakt med oss via telefon eller e-mejl och beställ en säker och pålitlig kamin!

Kaminer – en extern kamin värmer upp badtunnan superenkelt

En extern kamin sparar utrymme inne i badtunnan och har visat att det är ett bra alternativ som flera tusen personer har märkt och fått lysande erfarenheter. En extern kamin installeras i närheten av badtunnan och bifogas tillsammans med två slangar. Kan det finnas ett enklare sätt?
Externa kaminer är verkligen enkla att använda, man behöver ingen ström för att vatten kretsar om, då enligt fysikens regler stiger varmt vatten uppåt och det bildas ett undertryck som suger kallt vatten från övre delen av badtunnan ner emot kaminen. Då vattnet uppvärms stiger vattnet upp. Tack vare denna naturliga rotationen värms vattnet upp stadigt och energieffektivt under kort tid. När du väljer en extern kamin, så kan du koncentrera dig på det väsentliga, att slappa av i en badtunna fylld med varmt vatten. Det goda med den här typen av kamin är också det att du kan njuta av badstunder med en större grupp av vänner; en extern kamin tar mindre utrymme i en badtunna än en intern kamin, det betyder att du kan bjuda flera av dina vänner eller familjemedlemmar att njuta av badtunnan tillsammans med dig. Med en extern kamin kan du hålla vattenkonsumtion i skick istället för att köpa en större tunna. En extern kamin är lätt och enkel att hålla ren. Att tända eld och taga bort aska från kaminen är lika enkelt som ifrån en vanlig kamin eller vedkamin. Är ditt val en intern eller extern kamin, så installeringen går snabbt, även om du inte är en professionellt utbildad installatör. Det enda som inte kommer med i paketet är tätningsmedel.

Bekanta dig med råd och mera information om hur installera en badtunna Badtunna instruktioner.

När du skaffar kaminen från Fispars är badtunna njutningarna garanterade. Du kan få Fispars kvalitet och säkra kaminer utan större kostnad och levererat hem till dig. Tag ett steg emot omfattande god känsla och dela det med dina vänner samt affärsvänner. Historierna som berättas under en varm badstund är ofta det bästa, som man kommer ihåg efter många år!

FISPARS OY
MOMS / VAT nummer i Finland: FI25735142 Organisationsnummer i Sverige: 502081-3746
Kontaktdetaljer

Försäljning
Martin
Mobil: 073-6597879
Telefon: +46 73 6597879
E-post: martin@fispars.se

Kundservice
E-post: info@fispars.se
Hemsida: www.fispars.se


Öppet tider
Vardagar 09.00-18.00


Huvudkontor i Finland
Kundservice
Telefon: +358 400 267786
E-post: myynti@fispars.fi
Hemsida: www.fispars.fi


Besöksadress i Finland
Koskenmäenpolku 1
04300 Tuusula
Finland

Bisnode Finland Oy har den 8.1.2018 beviljat Fispars Oy den högsta AAA kreditvärdigheten. Endast 3.5 % av finska företag när den högsta AAA kreditvärdigheten.